Playboy Red CHILD OF EMPIRE: January 2012

Penunggu Belogsepot ;)

Ayra Shakira . PMR 2012 . SMK Sentul Utama .

' Kan Best Dapat Putar Balik Masa '


Pejam celik, pejam celik dah masuk tahun 2012. Rasa mcm minggu lepas baru masuk tahun 2011 je. Tahun ni semua berubah. Tak sama macam tahun lepas. Tahun 2011 banyak sangat kenangan pahit manis kot. Suasana kat sekolah tahun ni dah tak sama macam tahun lepas. Kelas dah tukar, Cikgu yang mengajar pun cikgu lain, classmates pun budak2 lain, Aku rindu Myza, Syalina and Aliff. Myza slalu backup aku kalau Aliff kacau. Haha Syalina pulak sekepala ngan aku. Kitorang sepanjang masa gossip je memanjang xP . Hmm kalau tahun lepas kat sekolah je mesti ramai gila panggil aku 'Messi' #Budak2 Form 5 yg panggil. Diorang suka cerita pasal football kt aku. Lagi2 Popo tu suka sgt buli aku mintak tu lah ni la. Tahun ni dah takde dah orang nak buli aku kan. Seriously bosan gilaa . Dylan Yap pun dah takde. Perangai 'ngengada' dia tu la yg aku ngan Sasa rindu :p Meshach pulak best kalau share2 story ngan dia. Dia memahami sangat. I bet, Syalina mesti rindu kat dia kan. Geng2 Jeffrey pulak suka sgt kacau aku, bahan Messi la, debate pasal football laa. Haha mmg tak boleh blah gila lah kan. Reuben tu aku suka cara dia nasihat aku mana baik buruk, dia matang gila .Tapi diorang semuaaa dah habis sekolah la. Hmm memb2 yang sama batch ngan aku pun dah ramai pindah. Bosan lah takde diorang. Miss you guys so badly lah weh. ' Kan best kalau dapat putar balik masa '. Ap2 pun tahun ni aku PMR. So aku akan banggakan parents, cikgu and sekolah. =)
SEGALA YANG TERCATAT DI ATAS SEMUANYA DIRASMIKAN OLEH AWEK LEO MESSI